Enige resultaat

Toon sidebar

Ben jij gek op bakken? Denk aan het bakken van taarten, cakes, cup cakes, muffins en ga maar door. Dan is een cadeaubon van Baking Queen voor de leukste bakproducten echt iets voor jou. Leuk om te vragen en natuurlijk om te ontvangen. Want mocht je iemand kennen die ook dol is op bakken in de keuken dan kun je diegene natuurlijk ook een bakproduct cadeaubon cadeau geven. Want als (hobby) bakker heb je tenslotte nooit genoeg spullen of versieringen.

Over een Baking Queen cadeaubon

Wil jij iemand graag een uniek en handig cadeau geven? Dan ben je hier bij ons aan het juiste adres. Een cadeaubon bij ons bestel je al vanaf 5 euro en kan tot 250 euro. Wanneer jij de cadeaubon hebt besteld en daarmee afgerekend krijg je deze online toegestuurd. De Ccdeaukaarten van Baking Queen zijn vrij te besteden op alle producten op bakingqueen.nl en zijn 1 jaar geldig. Een nieuwe bakvorm kopen of wellicht toe aan nieuw gereedschap voor het maken van de mooiste en lekkerste bakcreaties? De cadeaubon van Baking Queen kan er voor gebruikt worden.

De enige uitzondering is dat je geen cadeaukaart kunt kopen met een andere cadeaukaart. Voor het gebruiken van de bon kun je bij je bestelling (in de winkelwagen) de cadeaubon code opgeven. De bon wordt dan automatisch verrekend bij je bestelling. Eventuele restanten blijven geldig tot 1 jaar na aanschaf van de cadeaubon.

Cadeaubon bestellen bij Baking Queen

Wil jij iemand heel erg blij maken of iemand een gouden cadeau tip geven voor jezelf? Dan ben je hier aan het juiste adres voor een superleuk cadeau voor de echte (hobby) bakkers. Heb je een vraag over de cadeaubonnen in ons assortiment? Twijfel niet en neem gerust contact met ons op. Wij helpen je graag verder.