Beschrijving
Eclair en Soezenmix (200g) (Glutenvrij) (Madame Loulou)
Maak je eigen Glutenvrije Eclairs of Soezen om je vingers bij af te likken met de Eclair en Soezenmix van Madame Loulou!
Deze mix is snel en eenvoudig te maken.
Aan deze mix hoef je alleen nog maar water, boter en eieren toe te voegen.
Zelf toevoegen:
250 ml water, 190 gram boter, 6/8 eieren.
Bereiding Soezen:
(1) Breng 250 ml water met 190 gram boter aan de kook.
(2) Verwijder de pan van het vuur en voeg de mix toe.
Meng totdat zich een dik deeg vormt.
Zet de pan op een getemperde hittebron en meng met een houten lepel ongeveer 5 minuten.
(3) Het deeg is goed wanneer het loskomt van de pan en een bal vormt.
Doe het deeg in een kom en voeg de eieren er onder constant roeren één voor één aan toe.
Roer totdat een mooi glad deeg is ontstaan.
(4) Doe het soezendeeg in een spuitzak en spuit de gewenste modellen (het liefst in verband) op een met bloem bestoven ingevette bakplaat.
Houd voldoende afstand tussen de soezen omdat ze in omvang bijna verdubbelen.
(5) Bak de soezen op 190°C totdat ze mooi goudbruin zijn.
Inhoud: 200g
Ingrediënten:
Maïszetmeel, rijstmeel, aardappelzetmeel, suiker, zout.
Allergenen:
Glutenvrij.
Kan sporen van Melk, Eieren, Sojabonen en Noten bevatten.
Beoordelingen
Er zijn nog geen beoordelingen.