Beschrijving
Pannacottamix (100g) (Glutenvrij) (Madame Loulou)
Maak je eigen Glutenvrije Pannacotta om je vingers bij af te likken met de Pannacottamix van Madame Loulou!
Deze mix is snel en eenvoudig te maken.
Aan deze mix hoef je alleen nog maar slagroom toe te voegen.
Zelf toevoegen:
0,8l slagroom
Bereiding:
(1) Giet 0,8 liter slagroom in de kom en voeg de mix toe.
(2) Roer goed doorelkaar voor 30 seconden.
Laat het rusten voor ongeveer 5 minuten.
Verwarm de mix op het vuur en klop het gestaag door tot een temperatuur van 65-70ºC.
(3) Verwijder van het vuur en giet het in de vormen.
(4) Laat het ongeveer 3 uur afkoelen in de koelkast.
Inhoud: 100g
Ingrediënten:
Suiker, geleermiddel: E441, glucosesiroop, maïszetmeel, aroma’s.
Allergenen:
Glutenvrij.
Deze mix voor pannacotta bevat geen transvet, geen conserveringsmiddelen, geen palmolie en is AZO vrij.
Geproduceerd in een fabriek, waar ook noten en ei verwerkt worden.
Beoordelingen
Er zijn nog geen beoordelingen.