Beschrijving
Electric Chocolate Melting Pot (PME)
Smelt Candy Buttons en Chocolade in de PME Electric Chocolate Melting Pot.
Perfect voor als je bonbons of cake pops wilt maken.
Of gebruik het voor het smelten van chocolade voor het maken van ganache of chocolade paste.
De chocolade smelter heeft twee standen en komt met drie roestvrijstalen smelt bakjes met geïntegreerde tuit en handvat.
Deze smelter wordt geleverd met een EU stekker.
Hoe te gebruiken:
- Zorg ervoor dat het basisstation op een vlakke ondergrond staat voordat je begint.
- Plaats een smeltpot in de verwarmingsholte en sluit deze aan op een stopcontact.
- Draai de bedieningsschakelaar naar smeltstand II om de smeltpot voor ongeveer 10 minuten voor te verwarmen.
- Plaats de chocolade of Candy Buttons in de pot. Als je chocolade ‘blokkeert’, breek het dan in kleine stukjes om het smeltproces te versnellen.
- Roer af en toe tijdens het smelten.
- Wanneer de chocolade/buttons zijn gesmolten, zet je de bedieningsschakelaar in de stand ‘Warmhouden’.
- Draai de bedieningsschakelaar naar de ‘Uit’-positie 0 als je klaar bent.
- Trek daarna de stekker uit het stopcontact!
Let op! Gebruik geen scherpe gereedschappen in de potten, deze kunnen krassen veroorzaken!
Technische details:
Voltage: 220 – 240 Volt.
Ferquentie: 50 Hz.
Vermogen: 25 Watt.
Beoordelingen
Er zijn nog geen beoordelingen.