Beschrijving
Bourbon Vanillepoeder (10g) (Biologisch) (Vanissa)
De Madagascar Bourbon Vanillepoeder van Vanissa is van zeer hoge kwaliteit.
Veel Vanillepoeders die in de winkel worden verkocht zijn van lage tot gemiddelde kwaliteit.
Waarom? Omdat ze over het algemeen gemalen vanille mengen met gebruikte vanille (waarvan alle smaken al zijn gebruikt om vanille-extract te maken), of zelfs met suiker of andere stoffen.
Bij Vanissa hebben ze ervoor gekozen om een poeder van uitzonderlijke kwaliteit aan te bieden, gemaakt van 100% gemalen vanillebonen.
Geen gebruikte vanille, geen suiker, geen kleurstoffen, geen conserveringsmiddelen of iets anders… alleen echte vanille en het is 100% natuurlijk.
De smaak is zeer aromatisch en subtiel.
Het geeft een zoete smaak aan desserts en andere zoete gerechten.
Vanillepoeder heeft de bijzondere eigenschap om de smaak van suikerhoudende producten te verstreken.
Je kunt het Madagascar Vanillepoeder gerust aan al je gebak toevoegen, want de smaak wordt er vast en zeker beter van.
Het vanillepoeder is uitstekend geschikt te gebruiken in droge bakmixen, vloeibare of kleurgevoelige recepten.
Daarnaast is dit poeder ook te gebruiken voor een heerlijke banketbakkersroom, een heerlijke mousse of bavarois of gewoon bij verse aardbeien met vanilleslagroom.
Hoe te bewaren:
Koel, donker en droog bewaren.
Na elk gebruik de verpakking goed sluiten.
Inhoud: 10g
Ingrediënten:
100% gemalen Vanillebonen.
Beoordelingen
Er zijn nog geen beoordelingen.