Toont alle 2 resultatenGesorteerd op nieuwste
Een boterkoek is heerlijk om te maken en totaal niet moeilijk on combinatie met een boterkoekvorm. Wanneer je namelijk zelf een boterkoek hebt gebakken dan ga je echt minder snel naar de supermarkt voor een kant- en klare boterkoek. De belangrijkste ingrediënten voor het maken van een boterkoek zijn namelijk: bloem, suiker, zout en boter. E
en boterkoek is in tegenstelling tot een cake wat harder en dichter van structuur. Hierdoor is de boterkoek wat moeilijker uit een bakvorm te krijgen. Dat is dus ook de reden dat er speciale boterkoekvormen zijn.
Het hebben en gebruiken van een boterkoekvorm biedt dus meerdere voordelen. Wanneer je deze namelijk maakt in een andere bakvorm is de kan eenmaal groter dat de koek heel erg gaat kruimelen of in stukken breekt. De smaak is er natuurlijk niet minder door, maar het is wel zonde voor het aanzicht. Om die er nog mooi uit te laten zien vind je bij ons in het assortiment verschillende boterkoekvormen.
Als je boterkoek uit de oven komt en af is gekoeld draai je dit schuifje rond. Door het schuifje komt je boterkoek los van de bodem en de rand waardoor je deze zonder problemen uit je boterkoekvorm kan storten. Natuurlijk kun je als finishing touche de boterkoek nog versieren met decoratie.
Een vraag over een boterkoekvorm? Neem dan gerust contact met ons op.