Toont alle 8 resultaten

Toon sidebar
Prijs
Merk
Afbeelding Airbrush Cleaning Pot
Sluiten
Bestel

Airbrush Cleaning Pot (Cake Masters)

11.99 Inclusief BTW
Afbeelding Airbrush Compressor Set
Sluiten
Bestel

Airbrush Compressor Set (PME)

105.99 Inclusief BTW
Uitverkocht
Afbeelding Creme Brulee Aansteker
Sluiten
Verder lezen

Creme Brulee Aansteker

4.89 Inclusief BTW
Afbeelding Airbrush Kit
Sluiten
Bestel

Airbrush Kit Gold (Oplaadbaar) (PME)

104.99 Inclusief BTW
Afbeelding Koekjesuitdrukker
Sluiten
Bestel

Koekjesuitdrukker Preferred Press (Wilton)

31.99 Inclusief BTW
Afbeelding Electric Chocolate Melting Pot
Sluiten
Bestel

Electric Chocolate Melting Pot (PME)

36.79 Inclusief BTW
Afbeelding Electric Sugar Craft Roller & Strip Cutter
Sluiten
Bestel

Electric Sugar Craft Roller & Strip Cutter

139.99 Inclusief BTW
Afbeelding Cake Steamer
Sluiten
Bestel

Cake Steamer (wit) (PME)

46.99 Inclusief BTW

Bakapparaten en Toebehoren

Bakapparaten en toebehoren kunnen niet ontbreken in de hedendaagse keuken. Zeker niet als je (veel) met bakken bezig bent. Het gebruiken van bakapparaten en toebehoren maken het bakken een stuk gemakkelijker. Net als dat een bakvorm zorgt voor een mooie vorm van een taart of cake kan een bakapparaat zorgen voor extra hulpmiddel in de keuken. Er zijn verschillende bakapparaten en toebehoren te bedenken die kunnen zorgen voor extra handigheid in hulp. Bij Baking Queen vind je er meerdere.

Ons assortiment ontdekken? Lees hieronder dan verder.

Verschillende handige bak apparaten

In ons assortiment vind je verschillende handige bakapparaten en toebehoren. Denk aan een elektrische chocolade smelter. Een superhandig apparaat als je bonbons wilt maken of cake pops. Het apparaat is gemakkelijk en veilig te gebruiken. Ook hebben we in ons assortiment een airbrush en compressor kit. Hiermee kun jij de mooiste taarten maken. Zo kun je prachtige accenten, kleuren en effecten aanbrengen op je taart. Ook voor koekjes kun je dit apparaat gebruiken. Het enigste dat je met dit apparaat hoeft te doen is de airbrush colour toevoegen en spuiten maar! Ook vind je nog een koekjesdrukker, cake steamer, diverse airbrush pakketten en cupcake maker.Apparaten en toebehoren

Met deze handige apparaten wordt het bakken nog een stuk leuker en handiger. De apparaten zorgen voor een extra beetje hulp tijdens jouw bakproces. Wanneer je iets hebt gebakken en je wilt het extra mooi maken kun je daarvoor de handige toebehoren gebruiken.

Bakapparaten en toebehoren kopen bij Baking Queen

Wil je graag de handige bakapparaten en toebehoren toepassen binnen je eigen keuken? Baking Queen biedt verschillende apparaten en toebehoren aan van verschillende merken, zoals PME en Bestron. In ons ruime assortiment vind je diverse producten, van mooie bakvormen tot overheerlijke rolfondants en nog veel meer. Hierdoor krijg jij de mooiste bakresultaten en dat is tenslotte wat je wilt. Ook de toebehoren kunnen niet ontbreken. Met een aantal handige toebehoren maak jij de mooiste taarten, cakes en koekjes.

Meer informatie over de bakapparaten en toebehoren of heb je een vraag? Neem dan contact met ons op en we helpen je graag verder.