Toont alle 2 resultaten

Toon sidebar
Prijs filter
Prijs
Uitverkocht
Afbeelding Limoncello Kwarktaart Bakpakket
Sluiten
Verder lezen

Limoncello Kwarktaart Bakpakket

9.00 Inclusief BTW
Uitverkocht
Afbeelding Stroopwafel Boterkoek Bakpakket
Sluiten
Verder lezen

Stroopwafel Boterkoek Bakpakket

6.00 Inclusief BTW

Complete bakpakketten

Wil je graag een heerlijke taart maken, maar ben je niet zo’n keukenprinses of prins? Dan zijn de complete bakpakketten in ons assortiment een ware uitkomst. Je hoeft zelf nog maar een aantal ingrediënten toe te voegen en binnen een handomdraai heb je een heerlijke bakcreatie op tafel. De complete bakpakketten in ons assortiment zijn erg divers. Van taarten tot gangmakers, maar ook heerlijke boterkoek. We hebben een zeer ruim assortiment. Uiteraard kun je de bakcreaties nog mooi versieren met kaarsen en decoratie.

Lees hieronder meer over ons aanbod in complete bakpakketten.

Ons assortiment complete bakpakkettencomplete bakpakketten

Wij bieden je graag een ruim aanbod aan in verschillende complete bakpakketten. Je kunt de bakpakketten voor jezelf gebruiken, maar ook cadeau geven. Het pakket bevat de juiste ingrediënten voor een taart, koek, cake of een andere lekkernij. Jij hoeft daardoor niet alles uit te zoeken en kun je direct beginnen met bakken.

Op de verpakking staat hoe je de bakcreatie moet maken. Zelf hoef je alleen nog maar wat basis ingrediënten toe te voegen. Denk aan eieren, water, slagroom, melk, boter of iets anders dat staat vermeld qua toevoeging.

Juiste benodigdheden voor het bakken

Een compleet bakpakket is natuurlijk ideaal, maar je dient wel te beschikken over de juiste keuken en bak attributen. Denk aan de juiste bakvorm om een taart of cake in te bakken. In ons assortiment vind je daarom mooie kwalitatieve bakranden en bakringen om het bakken gemakkelijker te maken. Speciaal gereedschap voor de finishing touch mag ook niet ontbreken. Denk aan een spuitzak voor het compleet maken van een schuimgebakje. Naast de pakketten vind je in ons assortiment ook de belangrijkste benodigdheden voor het maken van je bakcreatie.

Compleet bakpakket kopen bij Baking Queen

Graag zelf de voordelen ervaren van een compleet bakpakket? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Onze pakketten zijn mooi verpakt en daarom niet alleen leuk voor jezelf, maar ook om bijvoorbeeld cadeau te geven aan een echte bakliefhebber. In een handomdraai heb jij de lekkerste bakcreatie op tafel.

Voor vragen over onze complete bakpakketten kun je contact met ons opnemen. Wij helpen je dan graag persoonlijk verder.