Toont alle 4 resultaten

Toon sidebar
Prijs
Merk
Afbeelding Sloffenring
Sluiten
Bestel

Sloffenring (Verstelbaar) (27-40cm) (Patisse)

9.99 Inclusief BTW
Afbeelding Vierkante Cake Ringen
Sluiten
Bestel

Vierkante Cake Ringen Set (4 delig) (Patisse)

10.99 Inclusief BTW
Afbeelding Ronde Cake Ringen
Sluiten
Bestel

Ronde Cake Ringen Set (4 delig) (Patisse)

8.99 Inclusief BTW

Level Baking Bands (PME)

5.398.89 Inclusief BTW

Bakranden en bakringen zijn onmisbaar wanneer je creatief aan de slag wilt gaan in de keuken. Je kunt ze bijvoorbeeld gebruiken wanneer je een dessert wilt maken, maar ook voor een cake of een gebakje. Ze dienen als een perfect hulpmiddel voor in de keuken en tijdens het bakken. De bakranden en bakringen zijn in verschillende maten en vormen verkrijgbaar. Hierdoor kun jij zelf bepalen welke vorm jouw cake of dessert moet hebben en hoe groot deze wordt.

Bakringen en bakranden, de voordelen:

In ons assortiment vind je een mooie collectie bakringen en bakranden van het merk Fat Daddio’s . De bakranden en bakringen van dit merk zijn vervaardigd van geanodiseerd aluminium. Dit heeft als voordeel dat het zorgt voor een gelijkmatige warmteverspreiding. Het resultaat is een optimale garing van cakes, brownies en taarten. Ook kun je de bakringen gebruiken voor het maken van desserts. De bakranden van Fat Daddio’s zijn gemaakt van dik gepolijst roestvrijstaal. Elke roestvrij stalen ring is met de hand gelast en glad gepolijst. Met als resultaat een perfecte afwerking. Bakranden en bakringen

De verschillende vormen bieden als voordeel dat je hier lekker creatief mee aan de slag kunt gaan. Je kunt zelfs een creatie maken van een gelaagde traktaties. Na het bakken komt ook dat moment dat je alle bakspullen weer moet opruimen en schoonmaken. Gelukkig kunnen de bakranden en bakringen van Fat Daddio’s in de vaatwasser.

Overige bakvormen

Naast bakringen en bakranden vind je in ons assortiment ook andere bakvormen. Heb je bijvoorbeeld moeite om je taart of cupcakes uit de vorm te krijgen? Dan zijn siliconen bakvormen een uitkomst voor jou. Door het flexibele materiaal kun je de vormpjes gewoon buigen en rekken om zo de taart of cupcake er makkelijk ui te krijgen.

Vind je het leuk om zo nu en dan eens te gaan bakken, maar wil je dit niet als vaste hobby aanhouden? Dan kun je er ook voor kiezen om gebruik te maken van wegwerp bakvormen. De naam zegt het al deze kun je één keer gebruiken en daarna weer weggooien.