Toont alle 4 resultaten

Toon sidebar
Prijs filter
Prijs
Merk
Afbeelding Bruine Wegwerp Bakvorm
Sluiten
Bestel

Bruine Wegwerp Bakvorm (16 x 16 x 3cm)

0.39 Inclusief BTW
Afbeelding Rode Wegwerp Bakvorm
Sluiten
Bestel

Rode Wegwerp Bakvorm (20 x 7,3 x 6,2cm)

0.39 Inclusief BTW
Afbeelding Naturel Wegwerp Bakvorm
Sluiten
Bestel

Naturel Wegwerp Bakvorm (20×7,3×6,2cm)

0.39 Inclusief BTW
Afbeelding Naturel Wegwerp Bakschaal
Sluiten
Bestel

Naturel Wegwerp Bakschaal (15,8×5,5×5,2cm)

0.25 Inclusief BTW

Wegwerp bakvormen hebben, zoals de naam al zegt het voordeel voor de minder actieve bakker dat ze weer weggegooid kunnen worden. De wegwerp bakvormen zijn van papier gemaakt. Ze zijn daarom ook voordeliger dan bijvoorbeeld metalen bakvorm. Een metalen bakvorm kun je natuurlijk wel vaker gebruiken dan een wegwerp bakvorm. Met de wegwerpbakvormen kun je zowel een lekkere cake als taart bakken. Over kwaliteit hoef je niet in te zitten. Ook wegwerp bakvormen bieden een perfect bak resultaat. Wegwerp bakvormen

Tip van Baking Queen

Doordat je de wegwerp bakvorm na het bakken toch weer weg kunt gooien hebben wij een tip voor je. Wanneer jij een taart, cake of een andere lekkere creatie hebt gemaakt komt er vervolgens ook een moment dat die creatie uit de vorm gehaald moet worden. Doe dit door de papier van de bakvorm eraf te snijden. Je kunt het tenslotte maar één keer gebruiken. Vervolgens kun je het papier eenvoudig van je creatie aftrekken of pellen. Hierdoor blijft jouw baksel er mooi uit zien!

Wegwerp bakvorm kopen bij Baking Queen

Wil je graag het gemak van een wegwerp bakvorm ervaren? Dan ben je hier aan het juiste adres. In ons assortiment vind je namelijk verschillende wegwerp bakvormen. Liever een siliconen bakvorm of een andere bakvorm die je langer kunt bewaren? Ook dat is mogelijk en vind je in ons assortiment.

Heb je een vraag over de wegwerp bakvormen of over de andere bakvormen in ons assortiment? Neem dan gerust contact met ons op.