Eetbare print bestellen?

Met een eetbare print zorg je voor een unieke afwerking van je zelf gemaakte taart, koekjes, cupcakes en/of muffins. Er wordt wel eens gesproken van de kers op de taart. Met eetbare prints is het dat in meerdere opzichten. Qua uitstraling, qua afwerking en (met frosting eetpapier) ook qua smaak! Maak nu zelf de allerleukste en mooiste taarten, koekjes, cupcakes of muffins met je eigen afbeelding/foto, dit kan met of zonder tekst. Natuurlijk kan je ook kiezen uit het grote assortiment dat op de website staat. Welke eetbare print je ook kiest, het is altijd smullen geblazen.

Wat is een eetbare print?

Een eetbare print bestaat uit een speciaal soort papier dat je gewoon kan eten. Tijdens het bestellen kan je kiezen uit twee soorten eetpapier; dikke ouwel of frosting.

Dikke ouwel

Dikke ouwel is vergelijkbaar met het eetbare papier onder een kokosmakroon, alleen dan dikker en dus van een wat hogere kwaliteit. Wel is het bij deze vorm belangrijk dat je de print vastplakt met bijvoorbeeld eetbare lijm, maar absoluut niet met water. Een eetbare print van dikke ouwel is perfect voor op marsepein, fondant of simpelweg op taart of koekjes.

dikke ouwel eetbare prints

Frosting

Frosting is de mooiste variant van een eetbare print. Bovendien zit er een lekkere zoete smaak aan. Dit in tegenstelling tot de ouwel, dat vergelijkbaar is met de smaak van eetpapier op sommige koeken. Let wel, frosting is niet geschikt om te gebruiken bij hoge temperaturen, maar wel ideaal op bijvoorbeeld cupcakes.

frosting eetbare print

Kant en klare eetbare prints

Naast de prints die je zelf helemaal kunt personaliseren hebben we ook de kant en klare prints. Dit zijn prints in heel veel verschillende soorten. Denk aan een eetbare print van Woezel en Pip, Bumba, Assepoester of Frozen. Dit is nog maar een kleine greep uit het assortiment kant en klare prints. Wij hebben voor jongens en meisjes van alle leeftijden wel iets leuks. Bekijk via de onderstaande afbeelding het complete aanbod aan dit type eetbare prints of doe inspiratie op voor het ontwerpen van je eigen eetbare print.

Kant en klare prints

Eigen ontwerp eetbare print

Ben je op zoek naar een speciale decoratie voor een taart of de cupcakes? Ontwerp de eetbare print dan zelf! Zo kun je de print maken zoals jij dat wilt. Superleuk voor een verjaardag, jubileum of andere viering. Geef aan welk soort papier het moet zijn, verstuur je ontwerp en kies tot slot voor de gewenste afmeting. Wij zorgen daarna dat de print gemaakt en verstuurd wordt. Vaak heb je het de volgende dag al in huis! Is een eetbare print ook iets voor jou of wil je het gewoon een keer proberen? Bekijk dan via onderstaande afbeelding de mogelijkheden van een persoonlijke print.

Persoonlijke prints

Overige bakspullen

Naast al deze mooie prints hebben wij nog veel meer bakspullen. Hieronder een selectie van een aantal prachtige dingen uit ons assortiment:

  • Bakvormen
  • Cupcakes
  • Rolfondants
  • Baking cups