Beschrijving
Maak je eigen Rechthoekige Taart Creatie
Maak de mooiste traktaties met je eigen gecreëerde Rechthoekige Taart Creatie.
De afmeting die uitgeprint wordt is 16cm bij 27cm.
Verkrijgbaar op verschillende soorten eetbaar papier.
Hoe werkt het:
1. Kies het materiaal waarop de foto/afbeelding uitgeprint moet worden, je hebt de keuze uit Frosting en Ouwel (dik)
2. Voeg je eigen afbeelding toe
3. Pas de afbeelding naar eigen wens aan (vergroot of verklein de afbeelding)
4. Voeg eventueel tekst toe
5. Tevreden met het eindresultaat? Voeg de afbeelding dan toe aan je winkelmandje
De prints worden ongesneden geleverd en zo uitgeprint zoals je hem gemaakt hebt.
Wil je bijv. dat de afbeelding het volledige vlak vult, zorg dan ook dat je hem vergroot totdat het hele vlak gevuld is.
Wil je de afbeelding gedraaid hebben, dan dien je de afbeelding zelf te draaien.
Twijfel je of alles goed gelukt is met je afbeelding, vermeldt dit dan in de bestelnotities.
Wij zijn niet verantwoordelijk voor afbeeldingen die verkeerd aangeleverd worden.
Het is de bedoeling dat je de prints zelf uitknipt, uitsnijdt of uitponst.
Je kunt de prints zelf uitknippen met een schaar of uitsnijden met een mesje.
Daarnaast zijn er papierstansen of ponsen verkrijgbaar bij knutselwinkels, waarmee je de prints uit kunt ponsen.
Wat is Ouwel (dik):
Ouwel (dik) is een natuurlijk product dat bestaat uit aardappelzetmeel, olie en water.
Ouwel heeft een neutrale smaak en is vergelijkbaar met het witte vel eetbare papier onder een kokosmakroon (alleen dan dikker).
Het kan geplaatst worden op Fondant, Marsepein en Botercrème.
Eventueel kan ouwel ook op een kwarktaart, plaats de ouwel dan echter wel voor het serveren op de taart, daarna wordt de print namelijk snel minder.
Door de dubbele dikte is dit ouwelpapier ook geschikt om prikkers voor bijvoorbeeld cupcakes uit te knippen.
Ouwel plak je het fijnst met eetbare lijm op bijv. Cupcakes, Taart, Fondant, Marsepein, Icing en koekjes.
Plak ouwel NOOIT met alleen water.
Wat is Frosting:
Frosting is dun printbaar laagje op zetmeelbasis dat naar suiker en vanille smaakt.
Achter de Frostingsheet zit een dun laagje plastic wat er voor het gebruik afgehaald dient te worden.
Frosting is niet geschikt voor hoge temperaturen, maar is ideaal voor op ondergronden zoals: Cream, Fondant of Marsepein.
Wil je de print op slagroom gebruiken, zeef dan eerst een dun laagje poedersuiker over de slagroom en leg daarop de print.
De print “smelt” uiteindelijk samen met de slagroom. Hou er wel rekening mee dat de print dus wat vager is dan wanneer je deze op een Marsepeinen ondergrond gebruikt.
Frosting kan ook op een kwarktaart, plaats de frosting dan wel zo laat mogelijk op de taart, uiteindelijk wordt de print namelijk minder.
Frosting plak je het fijnst met eetbare lijm, water of dunne glazuur op bijv. Cupcakes, Taart, Fondant, Marsepein, Icing en koekjes.
Beoordelingen
Er zijn nog geen beoordelingen.