Het gebruiken van eetbare glitters doet het altijd goed op het gebied van versieren. De glitters kunnen gebruikt worden voor allerlei verschillende bakcreaties. Denk aan een heerlijke taart, cake of cup cakes. Deze versiering geeft jouw creatie meteen dat stukje extra uitstraling. Naast dat jij als volwassene lekker aan de slag kunt gaan met de eetbare glitters kunnen ook kinderen creatief aan de slag. Ook kunnen de glitters gebruikt worden voor versiering op een dessert, zoals bijvoorbeeld ijs waarbij dit erg mooi en tevens feestelijk staat. Glitters geven toch meteen een feestelijk touche aan iets en de eetbare glitters in ons assortiment kun je dus ook gewoon lekker eten. Eetbare glitters

Glitters bestellen bij Baking Queen

Wil jij een eigengemaakte bakcreatie een feestelijke uitstraling geven? Dan zijn eetbare glitters perfecte decoratie om toe te passen op of rondom jouw baksel. Wanneer je lekker los bent gegaan met de glitters kun je deze mooi presenteren aan gasten of natuurlijk klanten wanneer je jouw bakcreaties verkoopt. Naast de glitters vind je in ons assortiment nog meer eetbare strooisels, denk aan heerlijke crunchy parels of chocoballen en nog veel meer. Je kunt alle kanten op met eetbare strooisels.

Een vraag over de glitters in ons assortiment? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en wij helpen je graag persoonlijk verder!

Resultaat 1–12 van de 28 resultaten wordt getoond

Toon sidebar
Prijs
Merk