Resultaat 1–12 van de 76 resultaten wordt getoond

Toon sidebar
Prijs filter
Prijs

Bing Eetbare Print (uitgesneden)

5.508.00 Inclusief BTW

Ronde K3 Eetbare Print (15cm of 20cm) (Uitgesneden)

6.507.50 Inclusief BTW

Ronde Paw Patrol Eetbare Print (15cm of 20cm) (Uitgesneden)

6.507.50 Inclusief BTW

Gepersonaliseerde Frozen Elsa Icing Print (Uitgesneden)

6.507.50 Inclusief BTW

Gepersonaliseerde Bumba Icing Print (Uitgesneden)

6.507.50 Inclusief BTW

Paw Patrol Chase Eetbare Print

4.007.50 Inclusief BTW

De Kleine Zeemeermin Eetbare Print

4.007.50 Inclusief BTW

Gepersonaliseerde Frozen Anna en Elsa Print

4.007.50 Inclusief BTW

Gepersonaliseerde Buurman en Buurman Print

4.007.50 Inclusief BTW

Gepersonaliseerde Winnie de Poeh Print

4.007.50 Inclusief BTW

Gepersonaliseerde Lego Ninjago Print

4.007.50 Inclusief BTW

Gepersonaliseerde Brandweerwagen Print

4.007.50 Inclusief BTW

Een eetbare print zorgt voor een mooie uitstraling van je eigen gemaakte taart, koekjes, cup cakes en/of muffins. De prints bestaan uit een speciaal soort papier dat gewoon eetbaar is. We noemen dat ouwel, ook wel eetpapier genoemd. Ouwel bestaat uit wit ongedesemd baksel van aardappelzetmeel. In ons assortiment vind je ook kant en klare eetbare prints die dus al zijn voorzien van een mooie print. Het voordeel is dat je met een kant- en klare eetbare print in een mum van tijd een hele mooi bakcreatie hebt.

Benieuwd naar ons assortiment? Lees dan hieronder verder.

Assortiment kant- en klare eetbare prints

De kant en klare eetbare prints bestaan uit populaire figuren. Denk daarbij aan Woezel en Pip, Bumba, Frozen, Brandweerman Sam of Fortnite. Dit is nog maar een kleine collectie van de kant en klare prints. Er zijn namelijk nog véél meer voor jongens en meisjes van verschillende leeftijden.

Mocht er tussen de kant en klare eetbare prints niet de print zitten die jij zoekt. Dan kun je ook je eigen print ontwerpen. Je kunt hem helemaal maken zoals jij dat wilt. Zeer geschikt voor bijvoorbeeld een verjaardag, jubileum of ander feestje. Kies je papiersoort, verstuur je ontwerp en kies tot slot je gewenste afmeting.

Taart decoratie bij Baking Queen

Eetbare prints zijn leuk voor iedereen en geschikt voor verschillende gelegenheden. Ze zijn de kers op de taart. Zeker voor een feestelijke creatie is taart decoratie echt onmisbaar. Je kunt zelf de mooiste gedecoreerde taarten maken met onze taart decoratie, maar je kunt het ook combineren met een kant- en klare eetbare print.

Heb je een vraag over ons aanbod of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op en wij helpen je graag persoonlijk verder.