In ons assortiment vind je verschillende molds & uitstekers die verkrijgbaar zijn in diverse vormen en thema’s. Met de diverse molds en uitstekers kun jij je bakcreatie net even dat stukje extra bieden. Wanneer je goed weet hoe je molds op een juiste manier kunt gebruiken kun je er alle kanten mee op en de leukste creaties maken.

Met molds kun je bijvoorbeeld ook heerlijke chocolade maken in mooie figuren. De uitstekers zijn bij iedereen wel bekend en zijn ook erg geschikt voor kinderen om mooie figuren uit bijvoorbeeld marsepein en fondant te maken.

Benieuwd naar ons assortiment? Lees dan hieronder verder. Molds en uitstekers

De voordelen van Molds en Uitstekers

Het is natuurlijk een optie om zelf aan de slag te gaan met het maken van figuren en vormpjes. Alleen dit is veel werk. Als je dit namelijk zelf wilt doen is het een hele kunst om mooie en daarmee goed uitziende vormpjes te krijgen. Met de verschillende molds en uitstekers die er zijn is dit een gemakkelijk karwei. Het bespaart namelijk een hoop tijd en de figuren zien er mooi uit vanwege de molds en uitstekers. Twee vliegen in één klap dus: snel en mooie figuren.

Maak heerlijke koekjes of gebruik de uitstekers om decoraties van marsepein en fondant te maken. Creeër dus de leukste en mooiste taarten en koekjes door ze te decoreren en versieren. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende soorten, vormen en thema’s, waardoor er altijd een geschikte mold of uitsteker voor je tussen zit. In ons assortiment bij Baking Queen vind je onder andere Candy Molds, Chocolate Molds, RVS Uitstekers, Kunststof Uitstekers en Uitsteker Sets van verschillende merken.

Molds en uitstekers kopen bij Baking Queen

Aan de slag gaan met het versieren van je taart of koekjes was nog nooit zo leuk met de molds en uitstekers van Baking Queen. Op een gemakkelijke en leuke manier kun jij namelijk creatief aan de slag gaan. Zo kun je de molds vullen met onder andere fondant, marsepein, gumpaste en nog meer. Ook de uitstekers zijn te gebruiken in combinatie met verschillende eetbare producten.

Naast deze producten hebben wij ook prachtige bakvormen, eetbare prints en veel andere bakspullen. Een vraag over de molds en uitstekers uit ons assortiment? Neem gerust contact met ons op en wij helpen je graag verder.

Resultaat 1–12 van de 202 resultaten wordt getoond

Toon sidebar
Prijs
Merk