Resultaat 1–12 van de 134 resultaten wordt getoond

Toon sidebar
Prijs
Merk

Met eetbare strooisels zijn de versieringsmogelijkheden heel groot. Zo zijn de eetbare strooisels geschikt voor iedere bakcreatie die je maakt. Of dit nu een taart, cake of cup cake is met de strooisels kun je alle kanten op. De strooisels zijn verkrijgbaar in verschillende vormen en kleurtjes. Zo zit er altijd wel iets feestelijks tussen. Je kunt de strooisels over verschillende decoratie strooien of een stukje boter crème als onderlaag doen.

Wil je meer ontdekken over de eetbare strooisels in ons assortiment? Lees dan hieronder verder.Eetbare strooisels

Het decoreren van een taart of cake

Het versieren van een taart of cake wordt nog leuker met eetbare strooisels. In ons assortiment vind je hartjes. sterretjes, vliegtuigjes, voetbal sprinkles, maar ook diverse gekleurde suiker. Er is dus van alles te vinden om jouw bakcreatie net even die finishing touch te geven. Je kunt de strooisels ook goed combineren met een eetbare stift om zo een leuke combinatie te maken. De keuze is reuze bij eetbare strooisels.

Eetbare strooisels kopen bij Baking Queen

Graag creatief aan de slag gaan met eetbare strooisels? Zoek niet verder, want bij Baking Queen ben je aan het juiste adres. Met ons zeer ruime assortiment aan allerlei verschillende eetbare strooisels is er altijd wel een passende strooisel voor jouw bakcreatie. Met de strooisels kun je alle kanten op en maak jij de taart of cake extra feestelijk.

Een vraag over de eetbare strooisels in ons assortiment? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen je graag persoonlijk verder.