Met gekleurd suiker kun je helemaal los gaan met decoreren. Zo kun je bijvoorbeeld mooie randjes maken op de taart of om de taart heen. Alleen je kunt ook mooie figuurtjes maken op de taart of een mooie tekst van gekleurd suiker, oftewel: er is heel veel mogelijk. Ook gaat gekleurd suiker heel goed samen met allerlei soorten gebak of topping, zoals slagroom, chocolade of boter crème. Zo til jij jouw bakcreatie echt naar een next level. Niet alleen voor gebak, maar ook voor het versieren van een pudding dessert, ijs of bavarois kun je er mee versieren. In ons assortiment vind je diverse kleuren, waardoor je er iets heel moois van kunt maken.Gekleurd suiker

Gekleurd suiker kopen bij Baking Queen

Til het decoreren van al je bakcreaties en traktaties naar een hoger niveau. Het gekleurde suiker in ons assortiment zorgt voor een sprankelende look en smakelijke crunch die dus zeker niet mag ontbreken op je creatie. Naast deze mooie en feestelijk eetbare strooisel vind je in ons assortiment nog meer. Denk aan glitters of sprinkles en nog veel meer om te zorgen voor een mooie finishing touche.

Een vraag over het gekleurde suiker in ons assortiment? Neem dan gerust en vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen je graag persoonlijk verder.

Toont alle 10 resultaten

Toon sidebar
Prijs
Merk