Toont alle 5 resultaten

Toon sidebar
Prijs filter
Prijs
Merk

Wie houdt er nu niet van chocolade op een taart of cake? Wij in ieder geval wel en daarom kun je bij ons ook verschillende chocolade decoratie vinden voor je cake of taart. Je kunt chocolade heel goed decoreren in combinatie met slagroom, fruit, boter crème , fondant en natuurlijk nog veel meer. In ons assortiment vind je diverse chocoladekrullen, maar ook chocolade buttons die je ook zou kunnen laten smelten. Wil je meer weten over chocolade op je taart, cupcakes of cake? Lees dan hieronder verder. Chocolade versiering

De chocolade op de taart

Nee, niet de kers op de taart, maar de chocolade op de taart. Decoreren is tenslotte het pronkstuk van iedere (hobby) bakker, bruidstaart, verjaardagstaart, een cake of cup cakes. Mooie chocolade versiering kan je bak kunstwerk helemaal afmaken. Wees lekker creatief met chocolade en laat je bak kunstwerk stralen.

Chocolade decoratie kopen bij Baking Queen

Wil jij graag jouw taart, cake of cup cakes dat stukje extra geven? Dan is chocolade versiering een hele goede optie. Wij hebben verschillende chocolade decoraties die zorgen voor die extra uitstraling. Ook kun je chocolade decoratie gebruiken in combinatie met een eetbare schrijf stift, zodat je ook nog een extra boodschap kunt toevoegen.

Een vraag over de chocolade decoratie in ons assortiment? Neem dan gerust contact met ons op.