Toont alle 9 resultaten

Toon sidebar

Ben jij een échte bakliefhebber en bak je vooral graag cupcakes? Dan zijn de cupcake kits en sets in ons assortiment echt iets voor jou! De cupcake kits bieden een extra leuke decoratie. Denk aan een vlaggetje dat in de cupcake kan worden gestoken. Uiteraard is de versiering nog uit te breiden met extra versiersels om zo de cupcake helemaal compleet te maken.

Ook hebben we leuke pakketten die al meerdere versieringen bevatten. Dat zijn de decoratie sets. We hebben decoratiesets van dieren, maar ook van figuren, zoals bijvoorbeeld piraten en prinsessen. Ook wanneer je nooit genoeg kunt hebben van cupcake vormpjes vind je bij ons ook verpakkingen met minimaal 300 stuks. Zo kun jij heel wat cupcakes gaan bakken.

Meer weten over de cupcake kits en sets in ons assortiment? Lees hieronder dan snel verder!

Waarom kiezen voor cupcake kits en sets?

Wanneer je zelf even geen inspiratie hebt voor het versieren van de cupcake kunnen de decoratie sets in ons assortiment een uitkomst voor je zijn. Stel je wilt graag een dieren cupcake voor bijvoorbeeld een traktatie van je zoon of dochter maken. Je vindt een leuke dieren Baking Cup, alleen je loopt even vast bij de versiering van de cupcake. Dan kun je er dus ook voor kiezen om een decoratie cupcake set te kopen. Hierdoor hoef jij niet langer na te denken hoe je de cupcake kunt versieren en heb je alle leuke versiering meteen bij de hand. Cupcake kits en sets

Dit geldt ook voor de cupcake kits. De verpakking is voorzien van mooie cupcake cups inclusief een leuke decoratie als extra toevoeging. Scheelt uiteindelijk een hoop tijd en werk en het resultaat ziet er super leuk uit! Je zou er natuurlijk nog wel voor kunnen kiezen om een mooie onderlaag te creëren met bijvoorbeeld met marsepein in een kleur die bij het thema past.

Cupcake kits en sets kopen bij Baking Queen

Wil jij graag genieten van de voordelen die cupcake kits en sets te bieden hebben? Ontdek dan ons assortiment om te zien of er iets passend voor je tussen zit. Je wilt tenslotte een leuk en mooi eindresultaat hebben van de cupcakes en met cupcake kits en sets gaat dat heel gemakkelijk. Ook ideaal voor kinderen dus!

Heb je een vraag over de cupcake kits of sets in ons assortiment? Neem dan contact met ons op en wij helpen je graag verder!