Toont alle 6 resultaten

Toon sidebar
Prijs
Merk
Afbeelding Tulband Bakvorm
Sluiten
Bestel

Tulband Bakvorm (Fluted Tube Pan) (Ø24) (Wilton)

11.99 Inclusief BTW
Afbeelding Mini Tulbandvormen Set
Sluiten
Bestel

Tulbandvormen Set (10cm) (Patisse) (2)

19.99 Inclusief BTW
Afbeelding Mini Tulbandvormen Set
Sluiten
Bestel

Tulbandvormen Set (10cm) (Patisse) (1)

19.99 Inclusief BTW
Afbeelding Bundt Pan (3)
Sluiten
Bestel

Bundt Pan (3) (Gietaluminium) (Patisse)

29.99 Inclusief BTW
Afbeelding Bundt Pan (2)
Sluiten
Bestel

Bundt Pan (2) (Gietaluminium) (Patisse)

29.99 Inclusief BTW
Afbeelding Bundt Pan (1)
Sluiten
Bestel

Bundt Pan (1) (Gietaluminium) (Patisse)

29.99 Inclusief BTW

Bak met een tulbandvorm een heerlijk tulband. Een tulband is een klassieke cake die je bakt in een ronde vorm met daarin een gat in het midden. De vorm is dus anders dan dat van bijvoorbeeld een metalen bakvorm waarmee je een taart kunt bakken. Er zijn verschillende formaten van de tulband. Er is echter wel een standaard maat voor een tulbandbakvorm en dat is 22 cm.

Een tulband cake ziet er van zichzelf al erg leuk uit. Uiteraard kun je de tulband nog vrolijker maken met bijvoorbeeld poedersuiker of versier de tulband met leuke versiersels. Het is tenslotte jouw creatie.

Tips van Baking Queen

Het maken van een tulband kan soms nog een lastige opgave zijn. Daarom geeft Baking Queen jou een aantal tips, waardoor jouw tulband niet gaat mislukken. Allereerst is het dus belangrijk om de tulband goed in te vetten. Het makkelijkste is om dit te doen met een bakspray. Om te voorkomen dat ze tulband inzakt kun je maizena toevoegen aan het recept dat je aanhoudt. Hierdoor gaat de tulband tijdens het bakken niet krimpen.Tulbanden bakvorm

Wellicht gebruik je vaak een satéprikker om te controleren of een cake gaar is. Gebruik eens een mes. Dat heeft namelijk een platter oppervlak, waar je het beslag beter op ziet. Tot slot de laatste tip van Baking Queen voor een mooie tulband: een koude cake gaat aan de vorm plakken door het vet dat stolt bij het afkoelen. Maak daarom de warme cake voorzichtig los uit de vorm en laat hem daarna, in de vorm, rustig verder afkoelen.

Een tulband kopen

Wil jij graag een fantastische tulband maken? Dan kan een tulbandvorm natuurlijk niet ontbreken. In ons assortiment vind je verschillende tulbanden, waardoor er ongetwijfeld altijd één tussen zit die bij jou past. Heb je een vraag over één van de tulbanden? Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag verder.