Toont alle 5 resultaten

Toon sidebar
Prijs filter
Prijs
Merk

De mini baking cups zien er niet alleen leuk uit, maar zijn ook gemakkelijk te gebruiken. Het kleine formaat zorgt ervoor dat jij meer kleine cupcakes kunt maken en tegelijk in de oven kunt doen. Dit wordt natuurlijk een stuk krapper, wanneer je een normaal formaat cupcake cup gebruikt. Een mini cupcake heeft ook minder inhoud dan een normaal cupcake formaat, maar ze zien er super schattig uit. Vooral voor kinderen zijn de mini cupcake cups erg leuks.

Een mini cupcake eet tenslotte een stuk makkelijker dan een hele grote cupcake. Plus je kunt er nog eens 2 (of meer) pakken en je er niet meteen vol aan eten. Natuurlijk is het ook mogelijk om de mini cupcake cups te versieren met allerlei leuke en natuurlijk lekkere versiering.

Meer weten over de mini cupcake cups? Lees hieronder dan verder!

Mini baking cups gebruiken

Met mini cupcake cups kun je niet alleen cupcakes maken, maar ook lekkere muffins. Even geen zin om een taart te bakken voor een verjaardag? Dan kun je er ook voor kiezen mini cupcakes te gaan serveren. Ondanks dat een taart bakken met een geschikte bakvorm niet moeilijk is, kost het natuurlijk wel meer tijd. Het maken van mini cupcakes neemt een stuk minder tijd in beslag. Plus die kleine mini cupcakes serveren ook wel erg leuk. Leg de cupcakes bijvoorbeeld op een ronde etagère, zodat je de cupcakes leuk kunt serveren. Mini cupcake cups

Je kunt de mini cupcakes nog leuks versieren met allemaal lekkernij. Of de kinderen vinden dat erg leuk om te doen, waardoor je allemaal mooie en verschillende creaties krijgt. Het versieren van de cupcake zorgt net even voor die finishing touch. En voor een verjaardag of traktatie op school voor een extra feestelijke uitstraling.

De mini baking cups kopen bij Baking Queen

Mini cupcakes bakken voor als traktatie, tijdens een verjaardag of gewoon omdat ze er superleuk uitzien? Dan vind je bij Baking Queen diverse mini cupcake cups. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren van het merk PME. Het merk PME produceert verschillende kwalitatieve bakproducten. Ook de mini cupcake cups zijn van kwalitatieve kwaliteit.

Een vraag over de mini cupcake cups? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.