Toont alle 6 resultaten

Toon sidebar
Prijs filter
Prijs
Merk

Heb jij een ovenheerlijke cake gebakken en wil jij die graag met anderen delen en natuurlijk laten proeven? Dan wil jij je cake natuurlijk wel op een mooie manier presenteren. Wij hebben daarom verschillende cakeboards waarop jij jouw cake kunt presenteren. Zo zijn er ronde en vierkante cakeboards.

De cakeboards zijn dus verkrijgbaar in verschillende vormen en formaten. Ze zijn een met folie overtrokken presentatie plateau met een dikte van 3mm. Jouw cake bevat ook vast enkele decoratie versieringen, zoals wellicht eetbare strooisels of chocolade er overheen. Op een cakeboard komt de cake met versiering extra mooi uit.Afbeelding Vierkante Zilver Cakeboard

Cakeboard kopen bij Baking Queen

Je kunt een cakeboard gebruiken onder bijvoorbeeld een taart in plaats van het bekende taartkarton. Het grote voordeel van een cakeboard is dat deze veel steviger is. Het is vergelijkbaar met een mooie schaal, maar dan wel voor eenmalig gebruik. De cakeboards zijn verkrijgbaar met zilverfolie dat zorgt voor een feestelijke uitstraling. Geschikt voor elke vorm van gebak of patisserie.

Met een cakeboard geef jij een taart of ander gebak direct een feestelijke uitstraling. Een vraag over de cakeboards in ons assortiment? Neem dan contact met ons op en we helpen je graag verder.