Enige resultaat

Toon sidebar
Afbeelding Melamine Taartplateau
Sluiten
Bestel

Melamine Taartplateau Zwart (Draaibaar)

30.29 Inclusief BTW

Heb jij een taart, cake of wellicht een andere bakcreatie gemaakt? Dan wil je deze natuurlijk op een zo’n mooi mogelijke manier presenteren. Met een standaard voor een taart of cake heb jij het perfecte product om jouw creatie op een mooie en professionele manier te presenteren.

De taartstandaarden zijn verkrijgbaar in verschillende formaten en kleuren. Zo hebben wij ook een speciale standaard die bestaat uit meerdere delen en daardoor erg geschikt is voor het presenteren van cup cakes. Jouw cup cakes met natuurlijk een mooie versiering, zoals een cup cake topper of wellicht eetbare strooisels komen op een standaard goed tot zijn recht. Dit geldt natuurlijk ook voor een taart of cake versieren.

Standaarden kopen bij Baking Queen

Wil jij graag zelf jouw bakcreaties op een mooie en professionele wijze presenteren? Dan zijn standaarden voor een taart, cake of cup cake een perfecte oplossing. Op deze manier kun jij namelijk je creatie mooi presenteren en anderen er van laten genieten. Voor vragen over de standaarden uit ons assortiment kun je contact met ons opnemen. Wij helpen je graag persoonlijk verder.