Toont alle 10 resultaten

Toon sidebar
Prijs filter
Prijs
Merk

Wil jij graag cupcakes maken? Dan kun je natuurlijk niks beginnen zonder een baking cup. Nu zijn er verschillende redenen te bedenken om cupcakes te gaan maken. Denk aan een traktatie voor tijdens een babyshower. De mooie Metallic Baking Cups in ons assortiment zijn in verschillende kleuren te krijgen. Voor verschillende thema’s zijn deze baking cups dus ook geschikt. Van roze, blauw tot zwart , de belangrijkste en meest voorkomende kleuren vind je in ons assortiment.

Meer weten over de mogelijkheden van metallic baking cups en ons assortiment? Lees hieronder dan verder.

Assortiment Metallic Baking Cups

De metallic baking cups zijn gemaakt van zware kwaliteit vetvrij papier. Dit zorgt voor een mooi bakresultaat. De cups blijven vormvast en behouden ook hun kleur tijdens het bakken. De vulling is eenvoudig los te maken uit de baking cups. Dit komt door het vetwerende papier. Maak je toch liever gebruik van papieren baking cups om cupcakes mee te bakken? Ook dat vind je in ons assortiment. Het is namelijk ook een persoonlijke kleur van wat jij prettig vindt werken.Folie baking cups

Naast cupcakes kun je natuurlijk ook muffins maken met deze baking cups. Of je nu cupcakes of muffins wilt maken voor een feestje, huwelijk, geboorte of een babyshower dus folie baking cups gaan jou helpen met het creëren van het mooiste resultaat. Liever geen basic kleuren baking cups? In ons assortiment hebben we ook mooie dieren baking cups voor de echte dierenliefhebbers!

Baking Cups kopen bij Baking Queen

Wil jij graag de voordelen van deze baking cups zelf ervaren? Dan zorgen de metallic baking cups van PME in ons assortiment voor een super fijne ervaring. Bakken is tenslotte extra leuk wanneer je een mooi eindresultaat hebt. Deze baking cups bieden je die!

Heb je een vraag over de baking cups in ons assortiment? Neem dan gerust contact met ons op en wij helpen je graag verder!