Toont alle 4 resultaten

Toon sidebar
Prijs filter
Prijs

Als je een mooie taart hebt gebakken wil je deze ook mooi presenteren. Dit geldt natuurlijk ook voor gebakjes, cup cakes en andere lekkernijen. Als je een taartstandaard hebt kun je dit extra feestelijk maken in combinatie met taartkarton. Het taartkarton bij ons in het assortiment is te verkrijgen in verschillende vormen, kleuren en formaten. Jouw taart ziet eruit alsof deze is gemaakt door een echte professionele bakker. Ga jij voor een ronde of juist een rechthoekige taartkarton? Taartkarton

Taartkarton kopen bij Baking Queen

Binnenkort een feestelijke gelegenheid of wil jij de bakcreatie professioneel onder de aandacht brengen? Dan is taartkarton daar een hele goede optie voor. Ook voor het vervoeren van je taart, cake of cup cakes kun je bij ons terecht voor gebaksdozen. Bestel jouw taartkarton die de voorkeur heeft. Je maakt je bakcreatie namelijk extra speciaal en feestelijk.

Een vraag over de taartkartonnen uit ons assortiment of wil je graag advies? Twijfel niet en neem gerust contact met ons op. Wij helpen je graag persoonlijk verder!