Beschrijving
Witte Chocolade Ganache (260g) (BrandNewCake)
Heerlijke Witte Chocolade Ganache van het merk BrandNewCake.
De ganache heeft vele toepassingen, het is te gebruiken als dip of topping op dripcakes, donuts of (cup)cakes.
Maar ook geschikt als vulling in een taart.
Tevens te gebruiken als topping in shortbread, als smaakstof en decoratie in ijscoupes of als smaakstof in bavaroise.
Werkwijze:
De ganache in de magnetron of au bain-marie laten smelten en zo verwerken.
Laten opstijven in koeling of diepvries.
Voor vormbonbons truffels:
De ganache zacht maken in magnetron en deze in de bonbon vormen gieren.
Vervolgens laat je dit opstijven in de koeling.
Voor een botercrème of zachte bonbon/taartvulling:
Doe 150g roomboter (op kamertemperatuur) en een bakje ganache (260g) in de keukenmachine en klop deze met de vlinder in 5 min luchtig.
Eventueel naar wens nog chocoladekleurstof toevoegen.
Inhoud: 260g
Ingrediënten:
Plantaardig vet (palm SG & shea), suiker, magere melkpoeder, roompoeder, emulgator: E322, aroma: vanilline.
Allergenen:
Dit product bevat Melk.
Beoordelingen
Er zijn nog geen beoordelingen.